Despre Kalista

Este adevarat ca o bijuterie pune in valoare frumusetea unei femei, dar este la fel de adevarat ca o femeie pune in valoare frumusetea unei bijuterii. Te invitam sa descoperi aceasta relatie de simbioza cu bijuteriile Kalista!


Bijuteriile Kalista sunt realizate din argint 925, pietre semipretioase naturale,perle si geme. Grija pentru calitatea materialelor este dublata de grija pentru constructia corecta a bijuteriilor. Toate bijuteriile din argint 925 sunt verificate la ANPC, directia pentru metale pretioase, si poarta cele trei marci ale garantiei (marca 925, marca de responsabilitate si marca ANPC).

In cadrul magazinului avem o rubrica dedicata in exclusivitate bijuteriilor artizanale, acestea sunt lucrate cu migala cu tehnici vechi de cand lumea (la rece - wire wrapping; sau la foc). Bijuteriile artizanale poarta amprenta unicitatii, chiar daca modelul este refacut fiecare piesa are propria personalitate.


Suntem mereu dornici de a realiza bijuterii la comanda. Este o adevarata placere creatoare ca ideile tale sa intre in acord cu viziunea noastra si sa rezulte o podoaba personalizata doar pentru tine. 


Iti multumim pentru vizita!